Новини

"Діамантове відлуння": Компанія Renault Trucks засвітилася в Європі!

Електричний транспорт

3min
Renault Trucks E-Tech T Diamond Echo
Renault Trucks E-Tech T Diamond Echo

Renault Trucks E-Tech T Diamond Echo

"Діамантове відлуння": Компанія Renault Trucks засвітилася в Європі! Компанія Renault Trucks вперше здійснить турне Європою з унікальною повністю електричною вантажівкою. Ця вантажівка, Renault Trucks E-Tech T під назвою "Diamond Echo"("Діамантове відлуння"), що має унікальний електролюмінісцентний дизайн, стартує 11 квітня 2024 року із заводу в м. Бург-ан-Бресс (Bourg-en-Bresse), де його було виготовлено. Він подолає понад 10 000 кілометрів територією 7 країн, зробить понад 60 зупинок, щоб представити себе транспортній спільноті та продемонструвати реальні можливості електровантажівок.

Прагнучи до впровадження енергетичної перебудови, що базується насамперед на використанні електромобілів, компанія Renault Trucks пропонує широкий спектр повністю електричних транспортних засобів – від 650-кілограмових вантажних байків до 44-тонних тягачів і вантажівок для міських будівельних робіт. Сьогодні французький виробник розпочинає тур Європою з електричною та електролюмінісцентною вантажівкою: Renault Trucks E-Tech T Diamond Echo.

Електрична вантажівка має унікальний електролюмінісцентний дизайн

Вантажівка Renault Trucks E-Tech T Diamond Echo розмальовано світлом. Ця виняткова вантажівка, яка є результатом співпраці з водіями, дизайнерами та фахівцями з фарбування, здатна демонструвати себе в темряві. Створена з використанням технології Lumilor, фарба, що наноситься компанією "Demon Paint", починає світитися під час подачі електричного струму.

Перший тур Європою за кермом повністю електричної вантажівки

Вантажівка Renault Trucks E-Tech T Diamond Echo стане першою повністю електричною вантажівкою, яка здійснить турне Європою у період із квітня до липня. Вона подолає понад 10 000 кілометрів територією 7 країн, зробивши понад 60 зупинок. Кожна зупинка буде можливістю зустрітися з професіоналами в галузі транспорту, продемонструвати експлуатаційну ефективність і переваги електричної транспортної мобільності, а також рекламувати модельний ряд Renault Trucks E-Tech і якість роботи мережі експертів цього бренду.

 

 

Set canonical URL
Off