Новини

Компанія Renault Trucks відкриє сервісний центр у самому центрі ліонського Urban Logistics Hotel

Будівництво та добувна галузь

3min
Будівництво нової логістичної платформи у Ліоні
Відкриття Urban Logistics Hotel

Компанія Renault Trucks готується до відкриття сервісного центру з інноваційною концепцією

 

Компанія Renault Trucks готується до відкриття сервісного центру з інноваційною концепцією, який буде розташовано в Urban Logistics Hotel (ULH) у діловому районі Жерлан міста Ліон (Lyon-Gerland). Цей сервісний центр, відомий як Renault Trucks City, має всі характеристики традиційного сервісного центру компанії Renault Trucks, з тією лише різницею, що його буде розташовано в самому центрі міста. Відкриття цього сервісного центру є частиною стратегії Renault Trucks, спрямованої на те, щоб ураховувати всі аспекти екосистеми міської логістики. Виробник прагне бути поруч на кожному елементі логістичного ланцюга.

Міський логістичний  (ULH) у районі Жерлан міста Ліон, що є центром логістики, призначеним для управління системою доставки товарів у місті, відкриє свої двері наприкінці березня 2024 року в районі порту Едуарда Ерріо (Edouard Herriot). Центр діятиме як центральний вузол, розвантажуючи та сортуючи товари, а потім перевантажуючи їх у транспортні засоби з низьким рівнем шкідливих викидів, що дозволить здійснювати доставку з низьким рівнем викидів вуглекислого газу з урахуванням існуючих міських обмежень. Ліонський центр ULH стане домівкою для низки транспортно-логістичних компаній, у тому числі для компанії Renault Trucks, яка побудувала там сервісний центр нового типу.

Операційна підтримка на останній милі

Центр технічного обслуговування та ремонту Renault Trucks City надаватиме послуги з технічного обслуговування та ремонту для клієнтів, які здійснюють експлуатацію середньотоннажних електричних вантажівок і легких комерційних автомобілів у центрі міста Ліон. Ця сертифікована E-Tech станція, яка є частиною дилерського центру Renault Trucks у комуні Корба (Corbas), буде укомплектована двома технічними спеціалістами та має місце для одночасного обслуговування двох вантажівок Тут також є зона, призначена для обслуговування вантажних велосипедів Kleuster, вироблених на заводі компанії Renault Trucks у комуні Венісьє (Vénissieux).

Якщо вантажівка потребує більш тривалого або складного обслуговування, його буде доставлено на станцію техобслуговування Corbas. Центр Renault Trucks City в Ліоні також пропонує послуги короткострокової та середньострокової оренди транспортних засобів.

 Компанія Renault Trucks – партнер на кожному етапі ланцюга поставок

Ця ініціатива демонструє прихильність Renault Trucks до політики трансформації столичного регіону Ліона та підтримки своїх клієнтів, що максимально наближена до їхньої діяльності, сприяючи підвищенню продуктивності їхньої праці.

Цей проєкт відображає загальну стратегію виробника, спрямовану на оптимізацію всіх аспектів міської логістичної екосистеми, розглядаючи її як єдине ціле. Це передбачає пропозицію широкого спектру електромобілів і послуг, пристосованих до обмежень міського руху; заохочення пересадок на інші види транспорту; експерименти з мобільними та модульними рішеннями щодо камер схову; оптимізацію логістичних схем і систем завантаження-розвантаження.

Пілотний проєкт із перспективою розширення

Цей перший експеримент у Франції є попередником інших подібних ініціатив компанії Renault Trucks, зокрема розглядаються проєкти в Парижі, Марселі та Нідерландах, де дистриб'ютор Renault Trucks Bluekens нещодавно відкрив зону, призначену для надання вантажних велосипедів і послуг "останньої милі" для перевізників.

 

Set canonical URL
Off