Новини

Новий дизайн і підвищена безпека міських вантажних автомобілів Renault Trucks

Дистрибуція

Електричний транспорт

3min
Renault D 2024
Renault Trucks анонсує оновлений модельний ряд Renault серії D

Renault Trucks є виробником міських і приміських вантажних автомобілів нового типу, включно зі спеціальними функціями електричних моделей. Новий дизайн формується із серії легких комерційних автомобілів (LCV) та автомобілів великої вантажопідйомності виробника, включно з Renault Trucks D, D Wide, C 2.3, D Wide LEC (кабіна з низьким входом) і Renault Trucks E-Tech D, D Wide і D Wide LEC. Тобто такий дизайн об’єднує два типи автомобілів. На додаток до цієї модернізації додано низку нового обладнання для забезпечення безпеки, що підвищує захист водіїв та учасників дорожнього руху.

Зміни зовнішнього дизайну

Команди дизайнерів Renault Trucks модернізували автомобілі серії D & D Wide, щоб створити чіткий візуальний зв'язок між автомобілями великої вантажопідйомності та легкими комерційними автомобілями.

Повністю світлодіодні фари створюють нову С-подібну форму, запозичену в автомобільній промисловості, що встановлює прямий естетичний зв’язок із комерційними автомобілями. Виробник Renault Trucks D & D Wide також використовує конструктивні особливості, типові для автомобілів великої вантажопідйомності, наприклад, нова верхня решітка радіатора і тиснення у формі літери "π" спереду. Решітка радіатора займає достатньо місця для того, щоб транспортна організація могла продемонструвати свою візуальну ідентичність.

Повністю пофарбована передня частина, включно з решіткою радіатора, в електричних моделях Renault Trucks E-Tech D, D Wide & D Wide LEC створює візуальну відмінність. Решітка радіатора також прикрашена тонкою стрічкою «E-Tech», яка підкреслює її градієнтний графічний стиль. Зрештою, всі вантажівки містять новий фірмовий логотип.

Нові функції для підвищення безпеки в міських умовах

Для ефективного збору сміття, розподілу товарів або виконання легких будівельних робіт у густонаселених міських центрах, де місця для вантажних автомобілів стає дедалі менше, часто використовують автомобілі марок Renault Trucks D, & D Wide, C 2.3, D Wide LEC і Renault Trucks E-Tech D, D Wide і D Wide LEC. Щоб знизити стрес водіїв і підвищити їхню безпеку, а також безпеку вантажу й інших уразливих учасників дорожнього руху, виробник Renault Trucks оснастив міські та приміські вантажні автомобілі новими функціями безпеки.

Поручні та положення дзеркал заднього виду були відрегульовані для покращення прямої видимості та полегшення пересування вузькими вулицями. Радари та камери, встановлені по всьому автомобілю, надають інформацію в режимі реального часу та, за необхідності, попереджають водія, що ще більше сприяє більш безпечному та легкому водінню.

Крім того, включення таких функцій, як автоматичний контроль тиску в шинах, попередження про виїзд за межі смуги руху, система утримання  вантажівки в межах смуги руху та попередження про перевищення швидкості, значно підвищують безпеку дорожнього руху.

Зрештою, для покращення видимості та безпечного водіння вантажні автомобілі оснащуються новими дзеркалами заднього виду.

 

Інформація про виробника Renault Trucks

Renault Trucks – французький виробник вантажних автомобілів, який з 1894 року надає спеціалістам транспортні рішення: від електричних вантажних велосипедів і легких комерційних автомобілів до важких тягачів. Зважаючи на «енергетичний перехід», виробник Renault Trucks пропонує транспортні засоби з економною витратою палива та повну серію 100% електричних вантажних автомобілів, термін служби яких продовжено завдяки підходу, заснованого на принципах безвідходної економіки.

Renault Trucks є підрозділом Volvo Group, одного з провідних світових виробників вантажних автомобілів, автобусів, будівельної техніки, а також промислових і суднових двигунів. Концерн також надає комплексні рішення щодо фінансування та обслуговування.

Основні показники:

9450 співробітників з усього світу

4 виробничі об'єкти у Франції

1400 пунктів продажу та обслуговування по всьому світу

У 2022 році продано 59 000 автомобілів

Set canonical URL
Off