Новини

ОНОВЛЕНИЙ МОДЕЛЬНИЙ РЯД RENAULT TCK 2024

5min
T 2024
Renault Trucks цифровізує салон кабіни та посилює функції безпеки для своїх великотоннажних вантажівок

Зосередившись на комфорті та безпеці водія, компанія Renault Trucks додала суттєві вдосконалення до своїх великотоннажних вантажівок Renault Trucks серій T, T High, C та K. Компанія оптимізувала внутрішнє оздоблення кабіни для поєднання комфорту та ергономіки, а також оснастила свої вантажівки передовими технологіями допомоги водієві для підвищення безпеки на дорозі.

Прагнучи до постійного вдосконалення своїх вантажних автомобілів, Renault Trucks пропонує водіям безпечніше, функціональніше та комфортніше робоче середовище. З цією метою компанія оснащує свої великотоннажні вантажівки Renault Trucks серій T, T High, C та K новими функціями безпеки та змінює дизайн кабіни для ще більшого комфорту, як за кермом, так і під час перерв.

 

Оптимальний комфорт під час руху та відпочинку

Оснащення кабіни було оптимізовано, щоб забезпечити водіям більш приємне середовище, поєднуючи ергономічність, комфорт у салоні та продуктивність.

Панель приладів оснащена новим 12-дюймовим регульованим основним цифровим дисплеєм, що доповнюється додатковим багатофункціональним сенсорним екраном з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом Android Automobile для швидкого доступу до застосунків. Водії можуть використовувати елементи керування на кермі для управління функціями основного дисплея та додаткового екрана в умовах повної безпеки, включаючи телефонні дзвінки та керування музикою. Для полегшення водіння на екрані також відображаються навігаційні підказки та зображення з камер. Вантажівки також можуть бути оснащені індукційним зарядним пристроєм для телефонів.

Для оптимального комфорту водіння кермо вантажівок Renault Trucks серій T, T High, C та K може бути обтягнуте шкірою, сидіння можуть бути обтягнуті текстилем та/або шкірою, а панель приладів оздоблена у класичному або компактному, вугільно-сірому або чорно-червоному кольорі.

Вантажівки Renault Trucks серій T, T High, C і K оснащені кермовою  колонкою, яку можна регулювати в трьох напрямках. Це означає, що водій може обрати найбільш зручне для себе положення керма, яке відповідає його статурі, обмеженням, пов'язаним з роботою, і, звичайно, його особистим уподобанням. Кермову колонку можна регулювати за допомогою єдиного ножного регулятора, який змінює як положення, так і нахил керма. Точність і безпека гарантуються завдяки регулюванню обома руками на кермі та миттєвому блокуванню.  

Передова технологія допомоги водієві

Моделі вантажівок Renault Trucks 2024 року оснащені новітніми технологіями допомоги водієві та найефективнішими системами екстреного гальмування для забезпечення безпеки водія, вантажу та інших учасників дорожнього руху.

Виробник встановив радари та камери по всьому вантажному автомобілю, збільшуючи поле зору водія. Ці пристрої допомагають забезпечувати безпеку учасників дорожнього руху, спрощують маневри та зменшують ризик аварій. Опціонально можна встановити до п'яти камер для моніторингу навколишнього середовища, вантажу або сідельно-зчіпного пристрою під час зчеплення.

Водії автоматично отримують інформацію про рівень тиску в шинах вантажівки та причепа і сповіщення про будь-які відхилення від норми, що дає змогу уникнути надмірної витрати пального або розриву шин. Вантажні автомобілі також оснащені системою попередження про перевищення швидкості (ISA) з камерою, яка визначає обмеження швидкості та попереджає водіїв про її перевищення, що дає змогу уникнути аварій та штрафів.

Для максимальної безпеки Renault Trucks серій T, T High, C та K можуть бути оснащені подушкою безпеки водія в поєднанні з переднатягувачем ременя безпеки.

Крім того, для зменшення витрати пального і, відповідно, викидів CO2, вантажні автомобілі можуть бути оснащені системою Optivision Map Based, яка передає топографічні дані на бортовий комп'ютер під час руху з метою оптимізації стратегій перемикання передач. Також доступні модулі Check і Map програмного забезпечення для управління автопарком Optifleet, щоб контролювати та оптимізувати стиль водіння і планувати поїздки ще ефективніше.

 

Про Renault Trucks

Renault Trucks, французький виробник вантажівок, з 1894 року пропонує професіоналам транспортні рішення – від електричних вантажних велосипедів і легких комерційних автомобілів до великотоннажних вантажівок. Віддана ідеї енергетичного переходу, компанія Renault Trucks пропонує паливно-ефективні транспортні засоби та повний асортимент повністю електричних вантажівок.

Renault Trucks входить до складу Volvo Group, одного з провідних світових виробників вантажних автомобілів, автобусів, будівельної техніки, промислових і суднових двигунів. Група також надає комплексні фінансові та сервісні рішення.

Ключові цифри:

9 450 співробітників по всьому світу

4 виробничі майданчики у Франції

1 400 пунктів продажу та обслуговування по всьому світу

59 000 проданих вантажних автомобілів у 2022 році

 

Set canonical URL
Off