Новини

ПЕРША ЕЛЕКТРИЧНА ВАНТАЖІВКА, ЩО ПЕРЕВОЗИТЕМЕ МАТЕРІАЛИ ДЛЯ БУДІВЕЛЬНИХ МАЙДАНЧИКІВ

Електричний транспорт

renault-d-wide-ze-noblet

Розпочавши серійне виробництво широкого асортименту електричних вантажівок, призначених для дистрибуції та доставки товарів, компанія Renault Trucks продовжує перехід до транспортних засобів з нульовим рівнем викидів і виготовить першу електричну вантажівку, що має постачати матеріали на будівельні майданчики. Компанія Noblet Group, яка прагне перейти на альтернативні джерела енергії, планує отримати перший вантажний автомобіль моделі D Wide Z.E., оснащений cамоскидним кузовом та вантажопідйомним краном.

Компанії Renault Trucks та Noblet Group роблять важливий крок на шляху впровадження транспортних засобів з нульовим рівнем викидів. Виробник вантажних автомобілів готується поставити спеціалізованій компанії, що надає в оренду машини та транспортні засоби з водіями, 26-тонну вантажівку D Wide Z.E. з колісною формулою 6x2, яка має керовану задню вісь, самоскидний кузов та вантажопідйомний кран. Цей повністю електричний вантажний автомобіль оснащений чотирма акумуляторними батареями потужністю 66 кВт-год.

Зменшення забруднення повітря та шуму у містах

Завдяки низькому рівню шуму та відсутності викидів вихлопних газів вантажівка Renault Trucks D Wide Z.E. ідеально придатна для постачання матеріалів на будівельні майданчики, особливо у міському середовищі та у передмісті.

На будівельних майданчиках вантажівки, які оснащені вантажопідйомними кранами та самоскидними кузовами, що потребують постійної роботи двигуна, відтепер працюватимуть без викидів CO2 та безшумно. Це забезпечить суттєве підвищення комфорту працівників та покращення якості життя місцевих жителів. Використання електровантажівок на будівельному майданчику також вирішує одну з проблем роботи в умовах бездоріжжя, підвищеного пилоутворення, а також усуває необхідність установлення вертикальної вихлопної системи.

Ці вантажні автомобілі серії Renault Trucks Z.E., що призначені здійснювати перевезення вантажів на будівельні майданчики, відповідають екологічним вимогам міських районів, де обмежено рух транспорту.

Саме такого "нульового рівня викидів у процесі експлуатації" прагне досягти компанія Noblet, яка здає в оренду машини та транспортні засоби з водіями для роботи на будівельних майданчиках. У цьому вже вбачаються порівняльні переваги. "Деякі клієнти з окремих будівельних майданчиків у містах Паризького регіону готові платити більше за обладнання, що працює, в основному, без викидів діоксиду вуглецю і, перш за все, є безшумним. Більше того, у Франції ми отримуємо додаткові амортизаційні відрахування, що становлять понад 10% від закупівельної ціни", – пояснив Лоран Галле (Laurent Galle), Генеральний директор компанії Noblet.

Автономністьщо ідеально відповідає умовам роботи у містах та передмісті

Компанія Noblet Group обрала модель D Wide Z.E., що оснащена чотирма акумуляторними батареями потужністю 66 кВт-год, які можна зарядити менш ніж за 10 годин від розетки потужністю 22 кВт і менш ніж за 2 години при використанні системи швидкої зарядки (150 кВт).

Вантажівку, що буде використовуватися у регіоні Великого Парижу, можна легко перезарядити біля експлуатаційних дільниць або на декількох заправних станціях Парижа для вантажних автомобілів. Наприклад, часткова перезарядка протягом години (22 кВт) забезпечує додатковий пробіг на 15-20 км, що робить електроенергію ідеальною технологією для використання в умовах міста.

Компанія Noblet Group – Прокат будівельних машин

Компанія Noblet має 45-річний досвід оренди будівельної техніки та вантажних автомобілів. Протягом багатьох років ця група компаній зарекомендувала себе як провідний постачальник послуг для будівельних компаній та підприємств, що здійснюють озеленення території. Компанія особливо виділяється притаманним їй всебічним екологічним підходом.

Компанія Renault Trucks

Спираючись на більш як столітній досвід впровадження французьких інноваційних "ноу-хау" технологій виготовлення вантажних автомобілів, компанія Renault Trucks пропонує компаніям, що здійснюють вантажні перевезення, широкий асортимент транспортних засобів (від 2,8 до 120 т) та послуги, що відповідають потребам доставки товарів, будівництва та перевезень на великі відстані. Вантажівки Renault Trucks є міцними та надійними автомобілями з низькою загальною витратою палива, що дозволяє забезпечити більшу ефективність та контролювати експлуатаційні витрати. Компанія Renault Trucks продає та здійснює обслуговування своїх транспортних засобів через мережу, що включає понад 1400 дилерів по всьому світу. Проєктування та виробництво вантажних автомобілів Renault Trucks, а також виробництво більшості комплектуючих здійснюється у Франції.

Renault Trucks є частиною групи компаній Volvo Group, що є одним з провідних світових виробників вантажних автомобілів, міжміських і міських автобусів, будівельного обладнання, а також енергетичних установок для морських перевезень та промислового призначення. Група також надає комплексні рішення щодо фінансування та обслуговування. У Volvo Group працюють близько 104 000 людей, виробничі потужності розташовані у 18 країнах, а продажі (товарів і послуг) здійснюються на більш ніж 190 ринках. У 2019 році чиста сума продажів, здійснених Volvo Group, склала 40,5 млрд євро (432 млрд шведських крон). Volvo Group – це компанія, головний офіс якої розташований у м. Ґетеборг, Швеція. Акції компанії Volvo котируються на фондовій біржі Nasdaq Stockholm

Set canonical URL
Off