Новини

RENAULT TRUCKS ПРЕДСТАВИТЬ ЕВОЛЮЦІЮ СЕРІЙ T, C ТА K 2021 У ВІДЕОГРІ EURO TRUCK SIMULATOR 2

5min
tck-evolution-2021

2021 рік ознаменується появою нових моделей вантажних автомобілів Renault Trucks серій T, C та K з поліпшеними комфортом, безпекою і продуктивністю. Вперше на ринку великотоннажних вантажних автомобілів французький виробник представить свої вантажівки у відеогрі Euro Truck Simulator 2 та запропонує віртуальний досвід керування.

Renault Trucks пропонує своїм шанувальникам новий, інноваційний та інтерактивний досвід. 6 квітня 2021 року виробник розповість про еволюцію Renault Trucks T 2021 року у відеогрі в жанрі симулятора водія-далекобійника Euro Truck Simulator 2. Зовнішній дизайн, компоновка кабіни, панель приладів – все це буде модернізовано і можна буде випробувати у грі.

Наймасштабніша еволюція в Renault Trucks з 2013 року

У 2021 році компанія Renault Trucks оновлює свої вантажівки серій T, C і K. Це наймасштабніша еволюція з моменту повного переосмислення всієї модельної лінійки виробника у 2013 році.

Компанією Renault Trucks було здійснено серйозні вдосконалення з огляду на комфорт водія як під час керування вантажівкою, так і під час відпочинку. При розробленні вантажівок серій T, C і K значна увага також приділялася високому рівню безпеки для водіїв та інших учасників дорожнього руху. Також було підвищено продуктивність вантажівок, що надало змогу досягти зменшення витрати палива і викидів CO2, а також підвищення експлуатаційної готовності автомобіля, зокрема завдяки відповідним сервісним контрактам.

Сідайте за кермо Renault Trucks T 2021 вже зараз!

6 квітня 2021 року Ви зможете сісти в кабіну нової вантажівки Renault Trucks T і T High 2021, випробувати нову ергономіку кабіни водія й оцінити комфорт вантажівки у місті, на регіональних дорогах або на автомагістралях. Для цього Вам потрібно завантажити безкоштовну демо-версію комп'ютерної гри Euro Truck Simulator 2, якою користуються понад 9 мільйонів гравців по всьому світу, або поділитися досвідом водіння інших гравців за допомогою хештега #renaulttrucksevolution у соціальних мережах.

Крім того, з 29 березня 2021 року ігрова спільнота Euro Truck Simulator 2 побачить у грі вантажівку Renault Trucks T 2021, заховану під червоною завісою перед дилерськими центрами Renault Trucks. Очікуючи на зняття завіси, компанія Renault Trucks проводитиме конкурси на своїх сторінках у соціальних мережах, під час яких розігруватиметься багато призів за хештегом #renaulttrucksevolutioniscoming.

Практична інформація

 

Set canonical URL
Off