Новини

RENAULT TRUCKS ПРЕЗЕНТУЄ ДИЗАЙН СВОЇХ МОДЕЛЕЙ ЕЛЕКТРОВАНТАЖІВОК СЕРІЙ T І C

Електричний транспорт

5min
T E-Tech
Компанія Renault Trucks представила моделі своєї лінійки повністю електричних великотоннажних вантажівок. Починаючи з 2023 року вантажівки Renault Trucks E-Tech T і C виготовлятимуть серійно на заводі Renault Trucks у місті Бурґ-ан-Бресс.

Компанія Renault Trucks представила моделі своєї лінійки повністю електричних великотоннажних вантажівок. Починаючи з 2023 року вантажівки Renault Trucks E-Tech T і C виготовлятимуть серійно на заводі Renault Trucks у місті Бурґ-ан-Бресс.

Поява лінійки повністю електричних великотоннажних вантажівок Renault Trucks знаменує собою великий крок вперед у виконанні зобов'язань виробника щодо декарбонізації вантажного автотранспорту. Renault Trucks наразі є єдиною компанією, яка пропонує електровантажівки для будь-яких цілей: від 650-кілограмового вантажного велосипеда до 44-тонного електричного тягача та будівельної вантажівки, дизайн якої ми зараз розкриваємо.

Збалансована та виважена еволюція в дизайні

Ці нові моделі, призначені для регіональної дистрибуції та будівництва, мають винятковий дизайн. Дизайнери Renault Trucks внесли зміни в передню частину, зберігши при цьому ідеальну загальну гармонію.

Перш за все, Renault Trucks E-Tech T і C мають фірмовий графічний почерк електричних вантажівок бренду: сині ковпаки і вертикальну смугу з боків вантажівки, а також значок Renault Trucks E-Tech спереду. Вони також наділені новою емблемою з синього оргскла.

Для підвищення рівня безпеки передню частину вантажівок винесено вперед на 115 мм, а з боків розміщено радари. Шасі також оснащене висувною підніжкою, яка максимально збільшує простір, відведений для акумуляторних батарей.

Що стосується повністю оновленої передньої панелі, то дизайнери Renault Trucks черпали натхнення у світі електронної музики, а візерунок нагадує еквалайзер. Щоб підсилити цей електромеханічний ефект, передню частину вантажівок повністю пофарбовано.

Окрім того, Renault Trucks E-Tech T і C мають новий логотип бренду з оновленими елементами. Розміщений на передній панелі матовий алюмінієвий ромб на блискучому чорному тлі надає вантажівкам сучасного та вишуканого вигляду.

Нова візуальна айдентика: сучасний та відповідальний виробник

Зміна візуальної ідентичності Renault Trucks, втілена в сучасному монохромному логотипі, підкреслює прискорення і відданість виробника справі декарбонізації транспорту.

Компанія Renault Trucks сповнена рішучості боротися з кліматичними викликами, продовжуючи розробляти все чистіші, безпечніші та більш циркулярні транспортні рішення, щоб супроводжувати своїх клієнтів на шляху до вуглецевої нейтральності.

Renault Trucks E-Tech T і C вже доступні для попереднього замовлення в Європі. Перевізники, які бажають придбати великотоннажну електровантажівку, вже можуть зарезервувати перші автомобілі. Виробництво Renault Trucks E-Tech T і C має розпочатися наприкінці 2023 року в Бурґ-ан-Брессі, Франція.

Set canonical URL
Off