Новини

RENAULT TRUCKS СЕРІЇ T І T HIGH 2020 РОКУ: КОМФОРТ ВОДІЯ ТА ЗМЕНШЕНЕ СПОЖИВАННЯ ПАЛЬНОГО

Магістральні перевезення

5min
t-model-range-2020

Renault Trucks запускає версії 2020 року своєї лінійки магістральних вантажівок. T і T High більш економні щодо витрат пального і, як завжди, без компромісів щодо комфорту водія.

Все найкраще для поліпшення комфорту на борту

Всередині кабіни Renault Trucks серії T представлені нові першокласні оздоблення, серед яких текстильні сидіння, два підлокітники водія та шкіряне кермо. Відтепер для ідеального комфорту водіння стандартно установлена регульована у трьох напрямках кермова колонка. У транспортних засобах серії T представлені панель приладів в кольорі карбон, алюмінієві ручки та металеві підвіконня. У Renault Trucks серії T і T High 2020 року також є нові відділення для зберігання великих ємностей (221 літр).

Решітка радіатора і дзеркала заднього виду можуть бути виконані в глянсовому чорному або помаранчевому кольорі – як опція для вантажівок Renault T і T High 2020.

Як варіант T і T High також можуть бути обладнані Roadpad +. Діючи як бортовий помічник, він надає змогу водіям слухати музику, користуватися телефонами, тримаючи при цьому руки на кермі, та безпечно маневрувати, користуючись задньою та бічною камерами. Крім того, Roadpad + допоможе водію використовувати навігацію при застосуванні спеціально призначеної для вантажівок системи satnav.

Менше споживання та скорочення викидів CO2

Renault Trucks для магістральних перевезень оснащені двигунами DTI 11 та DTI 13 стандарту Євро 6 Step D. Вони є одночасно енергоефективними та екологічно чистими, зменшуючи споживання палива та викиди CO2 на 3% порівняно з попереднім поколінням. Версії Renault Trucks T і T High 2020 мають нову високоефективну вісь і більш легкі дискові гальма, що ще більше економить споживання пального.

За бажанням можна активувати нові настройки вантажівки та отримати економію ще на 3%.

Двигуни Renault Trucks серії  T і T High можуть споживати синтетичне паливо XTL та біодизель.

Set canonical URL
Off