Новини

RENAULT TRUCKS T HIGH EDITION ОДЕРЖАЛА НАГОРОДУ GERMAN DESIGN AWARD

Магістральні перевезення

5min
t-high-edition-cover

лютого 2018 р. Німецька рада з дизайну вручила компанії Renault Trucks нагороду German Design Award (Німецька нагорода з дизайну) в категорії «Транспорт» за її спеціальну модель T High Edition. Дана премія стала визнанням естетичності цієї особливої версії, яка наочно демонструє виразний дизайн Renault Trucks T – флагмана лінійки магістральних вантажних автомобілів виробника.

Французька компанія Renault Trucks отримала нагороду German Design Award від Німецької ради з дизайну. Офіційна церемонія була проведена на міжнародній галузевій виставці Ambiente у Франкфурті 9 лютого 2018 р. Ця премія була вручена Renault Tracks за дизайн її спеціальної моделі T High Edition.

Renault Trucks T – знакова вантажівка, дизайн якої роблять неповторним три ключові елементи: трапецієподібна кабіна; лобове скло, встановлене під кутом 12 градусів; та передня частина у формі грецької літери «пі». Нестандартний вигляд вантажних автомобілів цієї лінійки додатково підкреслюється у спеціальній версії T High Edition за допомогою забарвлення у чорний колір, алюмінієвих маточин коліс, оформлення поверхонь «під графіт» та тонких червоних ліній, що перекликаються із червоними ручками дверей.

Ерве Бертран, директор з дизайну Renault Trucks, зазначає: «Ми надзвичайно пишаємось тим, що отримали цю нагороду. Renault Trucks T – вантажівка із сучасним дизайном, яка надає максимум комфорту. Спочатку висловлювались деякі побоювання стосовно її інноваційного дизайну, але зараз обраним рішенням була надана висока оцінка у вигляді отриманої нами нагороди».

Модель Renault Truck T High Edition, яка вперше була представлена у Німеччині на виставці IAA у 2016 р., вже завоювала друге місце на конкурсі Young Professionals Truck Award 2017 (Нагорода за найкращі вантажівки від молодих професіоналів), в ході якого автомобілі оцінюються молодими водіями. Нагорода German Design Award вручається інноваційним продуктам та проектам у сфері німецького і міжнародного дизайну, а також їхнім виробникам та дизайнерам. Переможців обирає журі у складі 43 відомих міжнародних експертів. Нагорода вручається від імені Німецької ради з дизайну – організації, що була створена у 1953 р. за ініціативою федерального парламенту Німеччини.

Set canonical URL
Off