Новини

Renault Trucks Master Red EDITION нового покоління: економний та універсальний

Електричний транспорт

4min
Renault Trucks Master Red EDITION
Renault Trucks анонсує оновлений Master Red EDITION

Renault Trucks Master Red EDITION нового покоління: економний та універсальний

Виробник Renault Trucks оголосив, що у 2024 році випустить нове покоління вантажних автомобілів Renault Trucks Master Red EDITION. Ця взаємопов'язана та індивідуальна пропозиція включає будь-які типи кузовів, що підкреслює прагнення Renault Trucks надавати рішення, адаптовані до потреб спеціалістів.

Виробник Renault Trucks представляє найновішу версію Renault Trucks Master Red EDITION: універсальний, з виходом в Інтернет та оптимізований для використання в міських умовах вантажний автомобіль. Електрична версія автомобіля відрізняється безшумною роботою, відсутністю викидів CO2 під час використання та необмеженим доступом до всіх міських районів, забезпечуючи при цьому безпеку місцевих жителів. Абсолютно новий, аеродинамічний та економний автомобіль Завдяки повністю новому аеродинамічному дизайну Renault Trucks E-Tech Master Red EDITION характеризується значним зниженням енергоспоживання до 21% порівняно з попереднім поколінням. Електромобілі з батареєю ємністю 40 або 87 кВтгод забезпечують запас ходу за Всесвітнім циклом узгоджених випробувань транспортних засобів у полегшених умовах (WLTP) на відстань понад 410 км

Автомобілі з двигуном внутрішнього згоряння, з новою, більш ефективною платформою двигуна, мають набагато нижчі викиди CO2, показники потужності від 105 до 170 к.с. та дев'ятиступінчасту автоматичну коробку передач, що приносить велике задоволення від водіння.

Індивідуальна пропозиція, адаптована до кожного виду діяльності

Renault Trucks Master Red EDITION вирізняється своєю адаптованістю та численними налаштованими параметрами. Виїжджаючи з заводу, автомобіль доступний у конфігураціях: самоскид, сухий кузов чи фургон із спеціальним обладнанням для операторів доставки. Мережа Renault Trucks також може запропонувати широкий асортимент іншого обладнання, що відповідає вимогам кожного сектору

Кузов автомобіля Renault Trucks Master Red EDITION доступний у п’яти варіантах: автомобіль без кузова (L2, L3), платформа з кабіною (L2, L3), автомобіль-фургон без вікон у вантажному відсіку (L2H2, L3H2), фургон із глибокою кабіною (L2H2, L3H2) та пасажирський автомобіль.

Renault Trucks Master Red EDITION попередньо оснащений механічними та електричними функціями, які полегшують виконання кузовних робіт.

Виробник Renault Trucks також розробив чотири варіанти комплектації для подальшої персоналізації автомобіля:

  • «Доставка» для полегшення операцій з доставки,
  • «Система автоматичного паркування» для полегшення маневрування в центрі міста,
  • «Зберігання» для оптимізації вантажного простору,
  • «Система сприяння керуванню автомобілем» для максимального забезпечення безпеки водіїв та учасників дорожнього руху.

Розширені функції комфорту та безпеки

Renault Trucks Master Red EDITION та Renault Trucks Master E-Tech Red EDITION оснащені ексклюзивним обладнанням у стандартній комплектації для покращення комфорту водіння, включно з панеллю приладів водія, 10,1-дюймовим додатковим дисплеєм, індукційним зарядним пристроєм і бездротовим з'єднанням з Apple CarPlay та Android Auto, доступом до Google Services, автоматичним клімат-контролем і достатнім місцем для зберігання багажу/товарів.

Renault Trucks Master E-Tech Red EDITION також у стандартній комплектації має цифровий кластер.

Крім того, нові вдосконалені системи сприяння управлінню транспортним засобом (ADAS) підвищують безпеку та комфорт водіння. Новий Renault Trucks Master Red EDITION оснащений адаптивним круїз-контролем та обмежувачем швидкості, датчиками паркування (ззаду, спереду та збоку) з камерою заднього виду, електронною системою, що здійснює контроль руху автомобіля по смузі, системою моніторингу сліпих зон і розпізнавання дорожніх знаків.

Завдяки зменшеному радіусу повороту Renault Trucks Master Red EDITION забезпечує оптимальну маневреність, полегшуючи маневрування в обмежених просторах міських центрів.

Автомобіль Renault Trucks Master Red EDITION вирізняється оригінальними елементами дизайну, які є символом марки автомобіля. По-перше, він виділяється решіткою радіатора з червоною окантовкою. Має значки Red EDITION з боків та характерну квадратну емблему ззаду. Червоні ремені безпеки, ексклюзивні чохли на сидіння та килимки надають салону індивідуальності.

Повний спектр послуг для оптимальної продуктивності

Незалежно від типу транспортного засобу, дизельного чи електричного, автомобіль Renault Trucks Master Red EDITION повністю підтримує мережеві функції, що відкриває шлях для розвитку нових спеціалізованих послуг. Персоналізована динамічна програма технічного забезпечення надає змогу планувати обслуговування та комбінувати операції з технічного обслуговування, забезпечуючи у такий спосіб оптимальний час безперервної роботи. Водії також отримують оповіщення про стан свого автомобіля через спеціальний додаток.

Renault Trucks Master E-Tech Red EDITION має повний спектр послуг, спеціально розроблених для електромобілів:

  • перевірка, налаштування та обслуговування зарядних пристроїв;
  • програмування та моніторинг автомобільного зарядного пристрою тощо.

Для повного контролю витрат Renault Trucks Financial Services пропонує низку планів фінансування та індивідуальних страхових рішень.

Користь Renault Trucks у важких умовах експлуатації для вантажних автомобілів

Користувачі вантажних автомобілів отримують вигоду від досвіду роботи виробника Renault Trucks у важких умовах експлуатації та щільності його дистриб'юторської та ремонтної мережі (1400 дилерів у Європі). Роботи з ремонту та технічного обслуговування вантажних автомобілів – як дизельних, так і електричних – виконуються фахівцями, технічними спеціалістами, які пройшли навчання. Щоб задовольнити потреби бізнес-клієнтів, Renault Trucks пропонує швидкий запис на зустріч і подовжений час роботи (включно з суботнім ранком).

Технічні характеристики Renault Trucks E-Tech Master RED Edition

Повна вага автомобіля: до 4 т.

Вантажопідйомність: до 1600 кг (вантажний автомобіль без кузова 3,5 т)

Місткість піддонів: до 5 європіддонів

Електродвигун: максимальна потужність: 105 кВт / максимальний крутний момент: 300 Н·м

Акумулятори: до 87 кВтгод

Запас ходу: до 400 км за максимальної швидкості 90 км/год

Час перезаряджання: від 15% до 80% за 40 хвилин (130 кВтгод)

Тягове зусилля: до 2,5 т

Set canonical URL
Off