Новини

ЗБІЛЬШЕНИЙ ЗАПАС ХОДУ ДЛЯ ПОВНІСТЮ ЕЛЕКТРИЧНИХ ФУРГОНІВ RENAULT MASTER Z.E.

Дистрибуція

5min
master-ze
Повністю електричний Renault Trucks Master Z.E. оснащено новими акумуляторними батареями ємністю 52 кВт·год. Така ємність збільшує ефективний запас ходу автомобіля до 190 км. Повністю електричний фургон Renault Trucks, ідеальний робочий інструмент для про

Повністю електричний Renault Trucks Master Z.E. оснащено новими акумуляторними батареями ємністю 52 кВт·год. Така ємність збільшує ефективний запас ходу автомобіля до 190 км. Повністю електричний фургон Renault Trucks, ідеальний робочий інструмент для професіоналів, які працюють в міських умовах, стане доступним у версії з акумуляторними батареями ємністю 52 кВт·год вже навесні 2022 року.

Нові акумулятори для збільшення запасу ходу та прискорення заряджання

Ємність акумулятора електромобіля Renault Trucks Electric Master збільшено з 33 до 52 кВт·год.

Ця нова ємність збільшує ефективний запас ходу автомобіля до 190 км (за протоколом WLTP City –  до 244 км).

Відтепер завдяки зарядному пристрою для швидкого заряджання Renault Trucks Master Z.E. заряджається на 80% за 2 години і досягає повної зарядки всього за 3 години.

Автомобіль, що ідеально підходить для доставки вантажів містом «до дверей»

Завдяки нульовому рівню викидів під час експлуатації Renault Trucks Master Z.E. ідеально підходить для в'їзду в центри міст, навіть у міських районах з обмеженнями руху.

Крім того, Renault Trucks Master Z.E. надає змогу водіям легко та безпечно маневрувати у містах. Електричний фургон оснащено такими спеціальними функціями, як камери заднього ходу і дзеркало для сліпих зон. Renault Trucks Master Z.E. оснащено системою голосового сповіщення Z.E. Voice, яка попереджає пішоходів про наближення автомобіля, коли він рухається зі швидкістю менше 30 км/год.

Renault Trucks Electric Master пропонується у 3-х моделях (фургон, шасі-кабіна і кабіна з кузовом) і 8-ми версіях (3 довжини і 2 висоти), з гарантією на шасі на два роки або 100 000 км і гарантією на акумулятор на 8 років або 160 000 км.

Renault Trucks Master Z.E. завершує лінійку повністю електричних вантажівок виробника, в яку входять 16-тонний D Z.E., 19-тонний D Wide Z.E. і 26-тонний D Wide Z.E.

Red Edition: Комерційні автомобілі Renault Trucks 

Як і його дизельний аналог, електричний фургон Master продається під назвою Red Edition, ексклюзивною торговою маркою для комерційних автомобілів Renault Trucks, і тому його оснащено спеціальним обладнанням.

Через Red Edition компанія Renault Trucks надає свій досвід у сфері вантажних автомобілів і розгалужену мережу дистриб'юторів та СТО у розпорядження своїх клієнтів – власників комерційного транспорту. Виробник пропонує своїм клієнтам гарантію обслуговування з урахуванням потреб професіоналів транспортної галузі, включно послуги експертів з технічного обслуговування та ремонту всіх типів вантажівок, швидку евакуацію автомобіля у зручний час відповідно до графіка водіїв, цілодобову службу допомоги та надання підмінного автомобіля, якщо фургон клієнта вийде з ладу.

Технічні характеристики Renault Trucks Master Z.E.

- Повна маса: 3,1 т і 3,5 т

- Електродвигун потужністю 57 кВт

- Максимальний крутний момент: 225 Нм

- Максимальна швидкість: 100 км/год

- Зберігання енергії: Літій-іонні акумулятори ємністю 52 кВт·год

- Запас ходу за протоколом WLTP City: 244 км

- Ефективний запас ходу: до 190 км

Set canonical URL
Off